Sayfalar

24 Şubat 2011 Perşembe

Neden olmasın?

     Malesef yok denecek kadar az umdumuzla 1 - 4'ün rövanşında bu gece Dinamo Kiev ile UEFA Avrupa Ligi maçına çıkıyoruz. Çok zor zamanlar geçirdiğimiz bu günlerde birçoğumuzun içinden "neden Schuster Gatafe ile Barcelona'ya yaptığını yeniden yapmasın" sorusu geçiyordur eminimki. Kendi çevrem için konuşacak olursam bu gerçekten yaygın bir düşünce.

     Bizi bunu düşünmeye iten sebepler neler olabilir? Dinamo Kiev teknik direkötürünün "ilk maçta hiç top tutamamamıza rağmen iyi bir sonuç aldık" demesi mi? Yoksa büyük golcu Andriy Shevchenko'nun UEFA'ya yaptığı açıklamada "Beşiktaş çok iyi takım, ilk maçta çok güzel bir sonuç elde ettik fakat Beşiktaş'a karşı dikkatli olmalıyız" açıklaması mı? Yada gerçekten tüm kötü zamanlara ve sonuçlara rağmen Schuster'in geçmişte yaptıklarını bilip, yine ve yeniden aynısını beklemek mi? Belkide en gerçekçi sebep çok iyi,  avrupa çapında bir takıma ve kadroya sahip olmaktır. Sebebi her ne olursa olsun önemli olan bunu umut etmenin bile güzel olduğu ve bu beklenti ile maça başlayacak olmamızdır. Kendi psikolojik savaşımıza.

     Bunun ilk adımını Schuster atmış olsa gerek. Valeriy Lobanovskiy Stadyumu'nda yapılan son antrenmana Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Shakhtar Donetsk takımının atkısı ile çıkmış. 2003-2004 sezonunda çalıştırdığı Shakhtar Donetsk'te 23 karşılaşmada 15 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi almıştı ve kovularak gönderilmişti. (oku)

     Turuncu - siyah atkıyı neden taktı biliemiyoruz fakat bu adamın bazı tavırları gerçekten hoşuma gidiyor. Kabadayı bir tarafı var ve bu bir çok Beşiktaş'lının severek takip ettiği bir durum gibi görünüyor.

     Son olarak takımımıza başarılar dileyelim ve bir mucizeyi gerçekleştirmelerini bekleyelim.






Gücüne güç katmaya geldik
Formanda ter olmaya geldik
Beşiktaş seninle ölmeye geldik... Beşiktaş
















Hiç yorum yok: